obstacle walhalla

Zelf of met een groep, met of zonder begeleiding trainen op onze Obstacle Walhalla? 

Het is bij ons allemaal mogelijk.

Are you ready to conquer your obstacles?

Bootcamp Helmond

Heb jij voor het betere Bootcamp werk heel Helmond en omgeving lopen afzoeken? Wees gerust want je hebt bij deze je doel bereikt. Obstacle Walhalla is dan ook de Bootcamp Club van Helmond en omgeving. Wij bieden jou dan ook een volledige bootcamp training in één van de mooiste Obstacle Parcoursen van Nederland.

 

Onze Bootcamp training is overigens geschikt voor iedereen! Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij fitter worden of heb je gewoon zin om iedere week een goeie full body workout te krijgen? Meld je dan nu aan voor onze Bootcamp trainingen in Helmond gegeven door de onze super gemotiveerde trainers.

Locatie Bootcamp Helmond

"Waarom Bootcamp Brandevoort Obstacle Walhalla Bij ons sporten nog twijfelen ?"

PROFESSIONEEL

De instructeurs van Bootcamp Brandevoort zijn ervaren sportinstructeurs met militaire achtergrond. Ze hebben veel ervaring in het geven van bootcamptrainingen en bieden leuke, afwisselende en uitdagende oefeningen en organisatievormen aan.​

PERSOONLIJK

Nooit gesport? Geen probleem! Al jaren actief in de sportwereld? Ook dan zorgen de trainers voor een uitdagende prikkel! Bootcamp is geen afbeulsessie, maar een full body workout voor elk niveau!​
VERNIEUWEND

Door de diversiteit aan oefenvormen, creativiteit en enthousiasme van de trainers worden de trainingen altijd op een leuke manier ingevuld. Iedere training brengt weer een andere organisatie, oefenvormen en nieuwe uitdagingen. Bij Bootcamp Brandevoort kan het niet gek genoeg!​

Contact

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Voor ieder gezelschap (jong of oud) kunnen we passende activiteiten aanbieden. 

Onze contactgegevens

Adres

Markesingel 2 5707 DJ Helmond

Bel ons

+31612887428

Email Adres

info@obstaclewalhalla.nl

Verstuur Bericht

Bootcamp in Helmond
Iets voor jou?

Van oudsher is bootcamp ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen te trainen en tot het uiterste te pushen. Tegenwoordig is het overgewaaid naar de ‘gewone’ mens om in de buitenlucht op een leuke en gezonde manier te sporten. Tijdens de bootcamp training wordt er gebruik gemaakt van alledaagse attributen of speciaal opgezette Obstacle Parcoursen zoals bij Obstacle Walhalla in Helmond.

De combinatie van het trainen met eigen lichaamsgewicht en met behulp van de aangeboden hulpmiddelen zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt.

 

Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied. Je kan instromen als beginner en je opwerken tot een gevorderde bootcamper. Wil je bijvoorbeeld opwerken voor een obstacle run, dan ben je bij ons al helemaal aan het juiste adres. De combinatie van cardio en kracht komt tijdens elke training terug. Of wil je op een gezellige maar uitdagende manier werken aan je fysieke gestel? Kom dan gewoon eens een keer langs bij Obstaclewalhalla in Helmond voor een gratis proefles en kom kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Dit natuurlijk samen met andere bootcampers die jou ook zullen motiveren.