obstacle walhalla

Zelf of met een groep, met of zonder begeleiding trainen op onze Obstacle Walhalla? 

Het is bij ons allemaal mogelijk.

Are you ready to conquer your obstacles?

FAQ

Bootcampbrandevoort heeft alle meest gestelde vragen voor jou op een een rijtje gezet. Als jouw vraag er niet bij staat kun je eenvoudig contact opnemen via het contact formulier.

Bootcamp Brandevoort is gericht op het stimuleren van vetverlies, spiertoename en algehele conditie voor mannen en vrouwen. Je verbrandt bij de bootcamp calorieen in de buitenlucht en werkt aan kracht, lenigheid, coordinatie en snelheid op je eigen niveau. Elke week wordt er een nieuwe professionele training gemaakt die o.a. bodyweight exercises, sprintjes, core oefeningen etc. bevat. Je voelt je gegarandeerd al gauw fitter en sterker.

Op de plek waar we bootcampen leggen we de spullen bij elkaar neer. De bootcamp vind naast je spullen plaats dus je hebt er duidelijk zicht op. We raden je wel aan om je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten.

Meld je aan middels onze Facebook pagina, stuur een sms of e-mail (zie contact) zodat we op de hoogte zijn van je deelname aan onze Bootcamp trainingen

Nee. We richten ons op kracht en op cardio maar niet in de vorm van lange stukken hardlopen. Op deze manier blijft de groep altijd bij elkaar en kan je nooit achterraken.

We laten je dit per mail weten en als je je telefoonnummer in ons systeem achterlaat ontvang je ook een sms. Tevens wordt het vermeld op de site.

Nee. Je rittenkaart is persoonsgebonden. Alleen jij kan dus op jouw account reserveren. 

De bootcamp is voor iedereen toegankelijk. Zowel beginners als gevorderden kunnen de oefeningen op hun eigen niveau uitvoeren. We zorgen er tevens voor dat de groep altijd bij elkaar blijft dus je kan nooit achterlopen op de groep. Zo werkt elke bootcamper aan zijn/haar eigen uitdaging.

Makkelijk zittende sportkleding en goede sportschoenen. Trek sportkleding aan die vies mag worden. In de winter adviseren wij meerdere laagjes aan te trekken die je makkelijk aan en/of uit kan trekken. NEEM OOK ALTIJD EEN FLESJE WATER MEE!

De complete bootcamp workout duurt 1 uur. We verzamelen op elke locatie 10 minuten voor aanvang.

Ja, dit kan. Je eerste training is altijd gratis!

staat je vraag er niet tussen?

Laat het ons dan direct even weten!

+31612887428

Adres
Markesingel 2
5707 DJ
Helmond

Email 
info@bootcampbrandevoort.nl

info@obstaclewalhalla.nl