Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in de buitenlucht? Houd je zoon of dochter van klimmen, klauteren, rennen en springen? Zijn ze niet vies van een beetje zand? Vier dan je kinderfeestje op het obstacle terrein van Bootcamp Brandevoort! Onze kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

type arrangementen

Arrangement 1 - Bootcamp Kidsparty

Sportief programma van 90 minuten - Maximaal aantal kinderen: 20 - Totale kosten: € 100, - Te boeken op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag.

Arrangement 2 - Bootcamp Kidsparty PLUS

Sportief programma van 90 minuten met pauze - In de pauze krijgen de kinderen onbeperkt ranja, fruit, zakje chips - Na het sportieve programma krijgen de kinderen een bootcamp diploma en een ijsje naar keuze - Maximaal aantal kinderen: 20 - Kosten: € 100. - voor de training, € 4. - per kind meerprijs voor de extra ’ s (ranja, fruit, chips, diploma en ijsje) - Te boeken op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag.

Arrangement 3 - Bootcamp Kidsparty + Kliederfriet

Sportief programma van 90 minuten met pauze - Na het sportieve programma krijgen de kinderen Kliederfriet inclusief frikadel/kroket, onbeperkt ranja en een ijsje - Maximaal aantal kinderen: 20 - Kosten: €100, - voor de training, € 6. - per kind meerprijs voor de extra ’ s (ranja, Kliederfriet + snack, diploma en ijsje) - Te boeken op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag.

AAnvraagformulier